Om Avastar

Vår styrka för dig som kund är att du får en egen personlig ekonom att vända dig till med alla tänkbara frågor.


Var och en av oss får ett helhetsansvar över enskilda kunder, med backup från gruppens samlade kompetens. Det är roligt för oss att få jobba med bredden och bekvämt för dig att alltid veta vem du ska vända dig till.


För det mesta arbetar Avastar med helheten i ett bolags ekonomi och sköter allt ifrån fakturering, löpande bokföring, deklarationer och bokslut till rådgivning kring marknadsföring och reklam. Online som IRL.


Hos vissa kunder är vi ute på plats fasta dagar i veckan. Ditt bolag kanske har växt och det behövs en skarp ekonom, men det är ännu inte dags att anställa någon på heltid. 


Samtidigt söker flera av våra kunder enbart assistans med enstaka delar i administrationen. Som exempelvis deklarationer, löner eller bokslut. Alla uppdrag är lika välkomna.


Vi har ett välutbildat team med lång erfarenhet kring de viktigaste funktionerna för ett bolags välmående samlat under samma tak. Här får du hjälp med din ekonomi och om så önskas även med din företagsprofil, webbsida, reklamutformning och digitala marknadsföring.


I vår onlineportal genom Visma och dess tillhörande appar kan du 24/7 få en sammanfattning över hur det går för ditt bolag. Använder du dessutom webbfaktureringen eller mobil scanner går underlagen rakt in i våra system.


Avastars signum är personlig service, effektivitet och prisvärdhet. Kunden är i centrum, liten som stor.


Varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.Jessica Ahlung

Avastar AB 2021 | All rights reserved

 

Avastar AB startade 2011 och har sedan dess inlett samarbete med över 1000 kunder från skilda branscher. Vårt främsta sätt att växa har varit genom rekommendationer, vilket vi är mycket glada över.

 

Om du som kund tipsar om oss försöker vi alltid ge något fint tillbaka. Maila jessica@avastar.se för mer information.

Kontakt


Åbäcksgatan 6A, 431 67 MÖLNDAL

Email: info@avastar.se

Tfn: (+46) 31 - 18 80 70