om avastar

ÅBÄCKSGATAN 6A

431 67 MÖLNDAL

08.00 TILL 17.00

MÅNDAG TILL FREDAG

KONTOR

031-18 80 70

info@avastar.se

Om Avastar


Avastar är en personlig redovisningsbyrå som främst riktar sig till små och medelstora företag.


Det är inte ovanligt att Avastar arbetar med helheten i ett bolags ekonomi. Sköter allt från fakturering, löpande bokföring, deklarationer och bokslut. Till rådgivning kring marknadsföring och reklam. Online som IRL.


Samtidigt söker flera av våra kunder enbart assistans med enstaka delar i administrationen. Som exempelvis deklarationer, löner eller bokslut. Alla uppdrag är lika välkomna.


Vi har samlat ett team med kompetens kring de viktigaste funktionerna för ett bolags välmående under ett tak. Här får du hjälp med din ekonomi och om så önskas även med din företagsprofil, webbsida, reklamdesign och digitala marknadsföring.


Genom vår onlineportal genom Visma och dess tillhörande appar kan du 24/7 få en sammanfattning över hur det går för ditt bolag. Använder ni dessutom webbfaktureringen eller mobil scanner går underlagen rakt in i våra system.


Avastars signum är personlig service, effektivitet och prisvärdhet. Kunden är i centrum, liten som stor.


Varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.
Jessica Ahlung


Avastar AB 2019 | All rights reserved


 

Avastar AB startade 2011 och har sedan dess inlett samarbete med över 500 kunder från skilda branscher. Vårt främsta sätt att växa har varit genom rekommendationer, vilket vi är mycket glada över.

 

Om du som kund tipsar om oss försöker vi alltid ge något fint tillbaka. Maila jessica@avastar.se för mer information.

Åbäcksgatan 6A, 431 67 MÖLNDAL

Email: info@avastar.se

Tfn: (+46) 31 - 18 80 70