Om kundportalen

I kundportalen hittar du de onlinetjänster som du valt att aktivera. De vanligaste är ekonomiöversikt, webbfakturering och mobil scanner.


Ekonomiöversikten ger dig en enkel och tydlig överblick kring den aktuella ekonomiska ställningen i företaget, direkt på webben. Var du än befinner dig med din dator, surfplatta eller telefon kan du logga in säkert för att ta del av företagets ekonomiska status.


Visma Webbfakturering gör det enkelt att samarbeta kring ekonomin. Ni fakturerar och sedan sköter Avastar bokföringen. Programmet kan automatiskt leverera underlagen till oss.


Webbfaktureringen gör det även snabbt och enkelt för er att när och var ni vill skicka er faktura online.

Med Visma Scanner kan du fota dina kvitton eller fakturor med mobilen och skicka dem som underlag direkt in i bokföringen.


Du kan även använda dig av en vanlig scanner eller mejla dokument via appen till vårt ekonomiprogram. På så sätt får vi in bilder på dina bokföringsunderlag direkt i ekonomiprogrammet och kan bokföra snabbare och enklare.


Hör av dig om du vill veta mer.

Avastar AB 2021 | All rights reserved

 

Avastar AB startade 2011 och har sedan dess inlett samarbete med över 1000 kunder från skilda branscher. Vårt främsta sätt att växa har varit genom rekommendationer, vilket vi är mycket glada över.

 

Om du som kund tipsar om oss försöker vi alltid ge något fint tillbaka. Maila jessica@avastar.se för mer information.

Kontakt


Åbäcksgatan 6A, 431 67 MÖLNDAL

Email: info@avastar.se

Tfn: (+46) 31 - 18 80 70