kundportalen

ÅBÄCKSGATAN 6A

431 67 MÖLNDAL

08.00 TILL 17.00

MÅNDAG TILL FREDAG

KONTOR

031-18 80 70

info@avastar.se

Om kundportalen

I kundportalen hittar du de onlinetjänster som du valt att aktivera. De vanligaste är ekonomiöversikt, webbfakturering och mobil scanner.


Ekonomiöversikten ger dig en enklare och tydligare överblick kring den aktuella ekonomiska ställningen i företaget, direkt på webben.

Var du än befinner dig med din dator, surfplatta eller smartphone, kan du logga in säkert för att ta del av företagets ekonomiska status.


Visma Webbfakturering gör det enkelt att samarbeta kring ekonomin. Ni fakturerar och sedan sköter Avastar bokföringen. Programmet kan automatiskt leverera underlagen till oss.


Webbfaktureringen gör det även snabbt och enkelt för er att när och var ni vill skicka er faktura online.


Visma Scanner gör att du kan kan du fota dina kvitton eller fakturor med mobilen och skicka dem som underlag direkt till Visma hos Avastar.


Du kan även använda dig av en vanlig scanner eller mejla dokument via appen till vårt ekonomiprogram. På så sätt får vi in bilder på dina bokföringsunderlag direkt i ekonomiprogrammet och kan bokföra snabbare och enklare.


Hör av dig om du vill veta mer.


Avastar AB 2019 | All rights reserved

 

Avastar AB startade 2011 och har sedan dess inlett samarbete med över 500 kunder från skilda branscher. Vårt främsta sätt att växa har varit genom rekommendationer, vilket vi är mycket glada över.

 

Om du som kund tipsar om oss försöker vi alltid ge något fint tillbaka. Maila jessica@avastar.se för mer information.

Åbäcksgatan 6A, 431 67 MÖLNDAL

Email: info@avastar.se

Tfn: (+46) 31 - 18 80 70

Cookies: På avastar.se använder vi cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse.

Ta reda på mer
Jag fattar!