Bokföring och redovisning

ÅBÄCKSGATAN 6A

431 67 MÖLNDAL

08.00 TILL 17.00

MÅNDAG TILL FREDAG

KONTOR

031-18 80 70

info@avastar.se

Bokföring och redovisning

Våra redovisningskonsulter hjälper dig med hela eller delar av ekonomiadministrationen i företaget. Antingen i våra egna program eller i ditt webbaserade och skräddarsyr efter ert behov.


Om du är nyföretagare har du ofta mycket att fundera på. Vi rekommenderar att du rådgör med våra redovisningskonsulter innan ni köper något program. Hos oss ingår det redan, så du slipper lägga pengar på det. Kanske vill du endast sköta faktureringen själv? Då behövs bara ett faktureringsprogram som kan vi koppla samman med våra. Vi använder oss främst av Vismas program med tillhörande onlinetjänster och coachar er fram till vad som kan vara bra för just ert företag.


I den löpande redovisningen ingår bland annat löpande bokföring, fakturering,  leverantörs och kundreskontrahantering, löner och skattedeklarationer.

Redovisningkonsult på plats

Blir det för dyrt med en egen hel eller deltidsanställd är den här lösningen perfekt.

Kanske har ert bolag växt såpass mycket att ni vill ha en redovisningskonsult en dag i veckan som sköter er ekonomi/administration på plats. Boka in ett möte så kan vi tillsammans komma fram till den bästa lösningen.

Fakturering

Leverantörs och kundreskontrahantering

Löner

Skattedeklarationer

Avastar AB 2019 | All rights reserved

 

Avastar AB startade 2011 och har sedan dess inlett samarbete med över 500 kunder från skilda branscher. Vårt främsta sätt att växa har varit genom rekommendationer, vilket vi är mycket glada över.

 

Om du som kund tipsar om oss försöker vi alltid ge något fint tillbaka. Maila jessica@avastar.se för mer information.

Kontakt


Åbäcksgatan 6A, 431 67 MÖLNDAL

Email: info@avastar.se

Tfn: (+46) 31 - 18 80 70

Cookies: På avastar.se använder vi cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse.

Ta reda på mer
Jag fattar!