Bokföring och redovisning

Våra redovisningskonsulter hjälper dig med hela eller delar av ekonomiadministrationen i företaget. Antingen i våra egna program eller i ditt webbaserade och skräddarsyr efter ert behov.


Om du är nyföretagare har du ofta mycket att fundera på. Vi rekommenderar att du rådgör med våra redovisningskonsulter innan du lägger pengar på något program eller binder upp dig på någon tjänst  som tickar kostnader. Hos oss ingår de bästa programmen redan, så du slipper lägga pengar på det. Kanske vill du endast sköta faktureringen själv? Då behöver du  bara ett faktureringsprogram som kan vi koppla samman med våra. Vi använder oss främst av Vismas program med tillhörande onlinetjänster och coachar er fram till vad som smidigast och mest ekonomiskt.


I den löpande redovisningen ingår bland annat löpande bokföring, fakturering,  leverantörs och kundreskontrahantering, löner och skattedeklarationer.

Redovisningkonsult på plats

Kanske har ert bolag växt såpass mycket att ni vill ha en redovisningskonsult en hel dag i veckan eller mer som sköter er ekonomi/administration på plats? Blir det för dyrt med en egen hel eller deltidsanställd är den här lösningen både ekonomisk som praktisk. Ni får en konsult som har hela vårt kontors expertis i ryggen om det uppstår svåra frågor eller problem. Samtidigt kan arbetstiden skalas efter företagets utveckling. Hör av dig och berätta om din situation så kan vi tillsammans nå fram till den lösning som passar er bäst.

Fakturering

Leverantörs och kundreskontrahantering

Löner

Skattedeklarationer

Avastar AB 2021 | All rights reserved

 

Avastar AB startade 2011 och har sedan dess inlett samarbete med över 1000 kunder från skilda branscher. Vårt främsta sätt att växa har varit genom rekommendationer, vilket vi är mycket glada över.

 

Om du som kund tipsar om oss försöker vi alltid ge något fint tillbaka. Maila jessica@avastar.se för mer information.

Kontakt


Åbäcksgatan 6A, 431 67 MÖLNDAL

Email: info@avastar.se

Tfn: (+46) 31 - 18 80 70