Bokslut och årsredovisning

Tydliga fasta priser

Alla företag behöver göra ett bokslut. Det är en sammanställning av företagets bokföring vid räkenskapsårets slut och består av en resultaträkning och en balansräkning. Våra ekonomer går igenom räkenskaperna med dig och ser över vad som behövs för att sammanställa och avsluta året. Vi brukar kunna bedöma hur mycket eller lite som ska förberedas via telefon och ge dig ett prisförslag direkt. 

 Årsredovisning


Årsredovisningen är en sammanställning av företagets räkenskaper och förvaltning för ett räkenskapsår. Årsredovisningen består av en balansräkning, en resultaträkning, noter och en förvaltningsberättelse. Vi hjälper er med att upprätta årsredovisningen som sedan skrivs under av alla styrelsemedlemmar (i vissa delar även av revisorn) och efter det skickas in till Bolagsverket för offentliggörande.


Vad gäller för olika bolagsformer?


Enskild firma – I de flesta fall ska en enskild firma endast avsluta räkenskapsåret med ett så kallat förenklat årsbokslut.


Aktiebolag – Aktiebolag ska alltid upprätta en årsredovisning.


Handelsbolag eller kommanditbolag – Reglerna beror på företagets storlek och ägare. I vissa fall räcker det med bokslut, i andra fall krävs årsredovisning.


Ekonomisk förening – För ekonomisk förening gäller samma regler som för aktiebolag, det vill säga att de alltid ska upprätta en årsredovisning.


Inkomstdeklaration


Inkomstdeklaration är information som man måste lämna till Skatteverket så att verket kan bestämma hur mycket skatt man ska betala. Vi upprättar inkomstdeklarationer för alla typer av bolagsformer.


Är du ägare av ett aktiebolag ska dessutom en K10 upprättas och bifogas med din privata deklaration. Vi hjälper gärna dig med detta.

Årsredovisning

Inkomstdeklaration och K10

Avastar AB 2021 | All rights reserved

 

Avastar AB startade 2011 och har sedan dess inlett samarbete med över 1000 kunder från skilda branscher. Vårt främsta sätt att växa har varit genom rekommendationer, vilket vi är mycket glada över.

 

Om du som kund tipsar om oss försöker vi alltid ge något fint tillbaka. Maila jessica@avastar.se för mer information.

Kontakt


Åbäcksgatan 6A, 431 67 MÖLNDAL

Email: info@avastar.se

Tfn: (+46) 31 - 18 80 70