Skatteplanering och finansiell rådgivning

Som företagare kan du tjäna mycket på att skatta smartare i företaget.


Skatteplanering är ett laddat begrepp som kan föra tankarna till skatteparadis och tropiska öar. Men lyckligtvis är det i det här sammanhanget helt odramatiskt.


Som företagare är det ofta en djungel kring exempelvis hur vi ska lägga upp vår preliminärskatt, eller om vi vill använda oss av periodiseringsfonder för att förbättra möjligheterna till en stabil bolagsutveckling. Tar vi ut rätt lön? Hur mycket kan vi ta i utdelning? Hur gör vi i pandemitider med de olika stimulansåtgärder som regeringen sjösatt för att hjälpa oss?


Kanske är det fördelaktigt att investera er vinst i nuläget? Ja, bara att förstå hur olika tjänstebilsregler fungerar kan vara en utmaning.


Avastar hjälper dig planera över tid och betala rätt skatt privat och inom företaget. Rådgivningen utformas efter dina individuella förutsättningar.


Vi håller oss alltid uppdaterade inom området för att kunna ge dig bästa möjliga rådgivning och är aldrig längre bort än ett telefonsamtal.

Avastar AB 2021 | All rights reserved

 

Avastar AB startade 2011 och har sedan dess inlett samarbete med över 1000 kunder från skilda branscher. Vårt främsta sätt att växa har varit genom rekommendationer, vilket vi är mycket glada över.

 

Om du som kund tipsar om oss försöker vi alltid ge något fint tillbaka. Maila jessica@avastar.se för mer information.

Kontakt


Åbäcksgatan 6A, 431 67 MÖLNDAL

Email: info@avastar.se

Tfn: (+46) 31 - 18 80 70