Grafisk profil och logotyp

Trycksaker

Annonsering

Färdiga startpaket för ditt nya företag

Ni äger materialet

First impressions last

Det välkända uttrycket överlever för att det intutivt är så de flesta av oss fungerar. Ibland får vi tänka om, men det tar ett tag att omvärdera våra tidiga intryck.


En snygg logotyp och grafisk profil ger företaget ett harmoniskt enhetligt utseende. Det visar på att det finns stabilitet och seriositet. Samtidigt hjälper det i längden kunderna att lätt känna igen ert företag och det förtroende ni så varsamt har byggt upp.


Vi träffas och du får berätta lite lätt om vilket budskap du vill förmedla med ditt företag, efter det tar vi fram en professionell logga. När du tycker att den känns helt rätt, skapar vi en designmanual som blir genomgående på webbsidan, visitkort, annonsering och i samtliga trycksaker. Designmaualen innehåller typsnitt, färgkoder för webb och trycks, tillsammans med riktlinjer för hur de används. Vi hjälper er gärna även fortsättningsvis, men materialet blir ert för fri fortsatt användning.

Branding, reklam och trycksaker

Om vi utgår från er grafiska profil eller om ni bara snabbt vill ha fram lite material så hjälper vi till. Från utformning till snabb leverans. Om det så gäller visitkort, broschyrer, rollups för mässor, digitala annonser, ja, det som behövs helt enkelt.


Vi samarbetar med designers som har över två decenniers branscherfarenhet. Det finns tillräckligt med idéer och kunskap för att vi ska kunna lova att ni kommer att bli nöjda. Om du har några frågor är det bara att skicka dem med formuläret nedan.

 
 
 
 

Avastar AB 2021 | All rights reserved

 

Avastar AB startade 2011 och har sedan dess inlett samarbete med över 1000 kunder från skilda branscher. Vårt främsta sätt att växa har varit genom rekommendationer, vilket vi är mycket glada över.

 

Om du som kund tipsar om oss försöker vi alltid ge något fint tillbaka. Maila jessica@avastar.se för mer information.

Kontakt


Åbäcksgatan 6A, 431 67 MÖLNDAL

Email: info@avastar.se

Tfn: (+46) 31 - 18 80 70