Webbutveckling och marknadsföring

Lägre kostnader och högre intäkter. Låter det som en bra plan? Vi hjälper dig med båda sidor. Sänkta bokföringskostnader och snygg webbnärvaro med höga placeringar på Google genom Ads.  En smidig win-win för oss båda att erbjuda helhetskompetens som ger dig tid att fokusera på företagets utveckling.


  • Fasta prispaket för mindre webbplatser.
  • Vid större webbplatser och framtagande av unik grafisk profil, logotyp och webbshop ger vi ett tydligt prisförslag efter första mötet, där vi skissar på utformning och omfattning.
  • Du får säker hosting hos ledande aktörer.
  • Det blir din sida och du äger allt innehåll utan förbehåll.


Responsiv webbdesign

Den webbsida vi skapar fungerar bra på alla olika enheter så intrycket alltid blir rätt. Alla mediaelement och metadata optimeras för sökmotorer.

Ut i världen

Vad händer när din sajt är publicerad? En tilltalande och relevant webbplats är grunden. När den sedan är online indexerar Google och andra aktörer platsen för att göra den sökbar. Googles algoritmer avgör hur nära första sökträffen sajten ska hamna, dess ranking gentemot flera konkurrenter kring samma sökning, är under ständig förändring. Men baseras mycket på innehållsrelevans, hur väl platsen underhålls och naturlig länkuppbyggnad.

 

Här kommer sökmotoroptimering in i bilden för att sticka ut i mängden. Utöver det finns sökordsauktionsplatsen Google Ads. Ads ger direkta resultat men kostar pengar per klick. Prissättningen avgörs beroende på konkurrensen kring samma fraser och ditt budgettak. Det är mycket viktigt att välja rätt inställningar som leder till rätt innehåll. Annars äts budgeten snabbt upp utan att det leder till några kontakter. Därför är det en stor fördel att låta en Ads-certifierad person med hälp av analytics hjälpa till optimeringen.

 

Utöver direkta sökningar finns det ett flertal andra metoder för att ha en bra närvaro. Som via sociala medier eller grafisk annonsering. Framgångspotentialen här varierar beroende på vilken typ av företag det gäller och utvärderas om så önskas i ett senare steg.

Vad kan vi göra för dig?

Vi skissar på utformningen av er nya webbplats eller tittar igenom er befintliga, ser efter vad vi tror kan bli bättre och undersöker hur konkurrensutsatt den är. Sedan diskuterar vi tillsammans kring förslag på hur vi kan förbättra er närvaro online och ge dig fler kunder.

Google Ads

SEO

Sökmotoroptimering

 
 
 
 

Avastar AB 2021 | All rights reserved

 

Avastar AB startade 2011 och har sedan dess inlett samarbete med över 1000 kunder från skilda branscher. Vårt främsta sätt att växa har varit genom rekommendationer, vilket vi är mycket glada över.

 

Om du som kund tipsar om oss försöker vi alltid ge något fint tillbaka. Maila jessica@avastar.se för mer information.

Kontakt


Åbäcksgatan 6A, 431 67 MÖLNDAL

Email: info@avastar.se

Tfn: (+46) 31 - 18 80 70